נייר קצבים מקצועי - מוצר חובה למעשני בשרים.
נייר קצבים הוא נייר עבה עם תוספת פנימית שמגבירה את חוזק הנייר במקרה של מגע עם לחות.
באמצעות נייר קצבים ניתן לעטוף בשר גולמי מבלי שהוא יהפוך לגוש נוזלי.
האלטרנטיבה המשופרת לנייר האלומיניום שכולנו מכירים.
בנייר זה יש לעטוף בשרים הדורשים זמן עישון ארוך ובכך למנוע מהבשר להיות עיסתי.
בנוסף, יש המשתמשים בנייר קצבים לעטיפת בשר ולמניעת קירור ואידוי.
חשוב לדעת - בשר שעטוף טוב יותר מתבשל מהר יותר.
מאושר על ידי הFDA האמריקני.
גודל: אורך 1 מטר רוחב 60 ס"מ.