אבן השחזה גסה דו צדדית.
להשחזת ודיוק חיתוך של סכיני השף, לשמירה על אריכות ימי הסכין.
אופן ההשחזה הוא קדימה ואחורה, תוך שמירה על זווית של 20 מעלות.
חיתוך מדויק: להב חזק וחד חותך את הגבינה בקלות ובדיוק, מבלי לשבור או למרוח אותה.
עיצוב אלגנטי: ידית העץ הטבעית מוסיפה נופך של חמימות ואלגנטיות לכל שולחן.
פונקציונליות: קצה הסכין מיועד לנעיצה קלה והעברה של חתיכות הגבינה לצלחת אישית.
איכות גבוהה: סכין עמידה ועשויה מחומרים איכותיים לשנים רבות של שימוש.
סכין מעולה להגשת פלטת גבינות ויין לארוחה זוגית או עם חברים.
מוצר פופולארי לחג שבועות.
טיפול קל: שטיפה ידנית בלבד.
הוראות שימוש:
שטוף את הסכין ביד לאחר כל שימוש במים חמים וסבון.
נגב היטב לפני האחסון.
אין להכניס למדיח כלים.